Α.Ρ.Εν.Α. – Αυτόνομη Ριζοσπαστική ΕΝότητα ΑΣΟΕΕ

Αίτημα για Εγγραφές

Σεπτέμβριος 26, 2009 Αιτήματα

Το παρακάτω αίτημα το οποίο κατατέθηκε από την Α.Ρ.ΕΝ.Α. σε όλες τις συνελεύσεις των τμημάτων του Ο.Π.Α. , στην Πρυτανεία αλλά και στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης συνέβαλε καθοριστικά στην αλλαγή του τρόπου εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών.

 


                                                                                       Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών     

                                                                                                                                                                             Αθήνα, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ως υπεύθυνοι εκπρόσωποι φοιτητών έχουμε παρατηρήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές στο πανεπιστήμιο μας κάθε χρόνο με τα επεισόδια έξω από τις γραμματείες των τμημάτων. Αποκορύφωμα ήταν τα περισυνά γεγονότα εξαιτίας των οποίων διακόπηκε η διαδικασία των εγγραφών για δυο ολόκληρες μέρες. Λόγω των παραπάνω αλλά και της ελλιπούς ενημέρωσης των φοιτητών από το πανεπιστήμιο για τον τρόπο συμπλήρωσης των απαιτούμενων εγγράφων, το οποίο οφείλεται κυρίως στον φόρτο εργασίας των γραμματειών των τμημάτων προτείνουμε :

Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών να πραγματοποιούνται σε αίθουσες και αμφιθέατρα του πανεπιστημίου σε χρόνο ο οποίος θα έχει προκαθοριστεί και θα βασίζεται στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα εγγραφών. Εκεί οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές με την βοήθεια υπαλλήλων της κάθε γραμματείας θα συμπληρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλιστεί η γρήγορη και απρόσκοπτη διαδικασία των εγγραφών χωρίς να ξαναγίνουμε μάρτυρες των περισυνών θλιβερών γεγονότων τα οποία σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την ακαδημαική μας κοινότητα.Μοιράσου το