Α.Ρ.Εν.Α. – Αυτόνομη Ριζοσπαστική ΕΝότητα ΑΣΟΕΕ

Καταγγελία στο «Κ» της Καθημερινής

Δεκέμβριος 20, 2009 Ανακοινώσεις

Καταγγελία στο "Κ" της Καθημερινής — 21-12-2009                                     kath.png


kkathimerini.jpg

 

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσαν μέλη της Α.Ρ.ΕΝ.Α. στο περιοδικό "Κ" της Καθημερινής με θέμα τη βία και το άσυλο.

Δυστυχώς με λύπη μας διαπιστώσαμε οτι το παραπάνω άρθρο αποτελεί παραποίηση των λεγομένων μας τα οποία παραθέτονται τελείως αποσπασματικά.

Η παραπάνω παράγραφος  ειδικότερα στο δεύτερο μέρος της (όπως και ολόκληρο το ρεπορτάζ) διακατέχεται από το πνεύμα οτι στο άσυλο κυριαρχεί κλίμα βίας και τρομοκρατίας.Πιο συγκεκριμένα διαβάζοντας κανείς τα παραπάνω διαπιστώνει οτι όποιος καθηγητής διαφωνεί η ακόμα και προκαλεί ξυλοκοπείται.Κάτι τέτοιο αποτελεί μεγάλη ανακρίβεια και ψέμα, ένα ψέμα πίσω από το οποίο κρύβονται μεγάλες σκοπιμότητες.Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που από το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα γίνονται στοχευμένες επιθέσεις στο πανεπιστημιακό άσυλο.

 

Εμείς ως Α.Ρ.ΕΝ.Α. θέλουμε να διευκρινίσουμε:

  • οτι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιασδήποτε πράξη βίας προς τους καθηγητές ή προς οποιονδήποτε άλλο μέσα στο πανεπιστήμιακό άσυλο ,
  • οτι το άσυλο αποτελεί αυτή τη στιγμή χώρο ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και όχι χώρο τρομοκρατίας και βίας ,
  • οτι οποιαδήποτε προσπάθεια στοχοποίησης του ασύλου γίνεται εκ του πονηρού και στόχο έχει να κάμψει το φοιτητικό κίνημα και τις διεκδικήσεις του.

Μοιράσου το