Α.Ρ.Εν.Α. – Αυτόνομη Ριζοσπαστική ΕΝότητα ΑΣΟΕΕ

ΠΑΣΠ-Είναι γελοίοι αν όχι επικίνδυνοι

Φεβρουάριος 21, 2010 Ανακοινώσεις

Για τις αντιδημοκρατικές και αδιαφανείς διαδικασίες της ΠΑΣΠ — 22-02-2010


ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Η ΠΑΣΠ από την Δευτέρα κυκλοφορεί στα αμφιθέατρα με ένα κείμενο με το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι η μόνη παράταξη που καλεί τον Φοιτητικό Σύλλογο για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης!!!

 Για το παραπάνω κείμενο (και που είναι προφανώς υπογεγραμμένο μόνο από την ΠΑΣΠ) δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και αυτό μπορούν πολύ απλά να το επιβεβαιώσουν όλοι οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των φοιτητών που έχουν έδρα στο Δ.Σ. δηλαδή οι παρατάξεις της ΔΑΠ και της ΠΚΣ.

Να σταματήσει ο εμπαιγμός και η κοροϊδία του φοιτητικού σώματος από τους συναδέλφους της ΠΑΣΠ που προσπαθούν με κάθε αντιδημοκρατικό και αδιαφανή τρόπο να επιβεβαιώσουν όπου βρεθούν το ότι στηρίζουν την απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης, το ότι δεν έχουν σχέση με το ΠΑΣΟΚ, ότι είναι ενάντια στα νεοφιλελεύθερα μέτρα του ΠΑΣΟΚ και τελικά ότι είναι αριστεροί στην ιδεολογία!

Δυστυχώς όμως για αυτούς οι πρακτικές τους φανερώνουν το αντίθετο και το σύνολο των φοιτητών τους έχει καταλάβει όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν.

Μοιράσου το